Uchwała Nr 2226/2020 Zarządu Województwa Opolskiego z dnia 17 lutego 2020 r. w sprawie powołania komisji konkursowej w celu zaopiniowania ofert złożonych w ramach otwartego konkursu ofert na wykonanie przez organizacje i inne uprawnione podmioty prowadzące działalność pożytku publicznego w roku 2020 zadań publicznych związanych z realizacją zadań Samorządu Województwa Opolskiego w zakresie propagowania idei „Opolskie ze smakiem” poprzez promocję sieci Dziedzictwo Kulinarne Opolskie oraz produktów tradycyjnych, regionalnych i lokalnych.

Rodzaj aktu prawnego:Uchwała Zarządu
Rok podjęcia (podpisania):2020
Status:Obowiązujący
Kadencja:VI 2018/2023
Data podjęcia (podpisania):17.02.2020
Nr aktu prawnego:2226/2020
Czego dotyczy dodawany akt prawny:Rolnictwo i obszary wiejskie

Załączniki

Metryczka

Wytworzono: 17.02.2020
Wytworzono przez: Dyrektor Departamentu Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Wiesław Kryniewski
Opublikowano: 06.03.2020, 08:40
Opublikowano przez: Aleksandra Andruszkiewicz
Podmiot udostępniający: Województwo Opolskie
Liczba odwiedzin: 9

W przypadku problemów z dostępnością dokumentu na stronie BIP prosimy o zgłoszenie uwag koordynatorowi dostępności Pani Marta Chałupka-Woźniak, email: dostepnosc@opolskie.pl, tel. +48 77 54 16 444.

Przewiń do góry