Informacja o zamiarze ogłoszenia konkursu na kandydata na stanowisko dyrektora Filharmonii Opolskiej im. Józefa Elsnera w Opolu.

Zarząd Województwa Opolskiego informuje, że zamierza ogłosić konkurs na kandydata na stanowisko dyrektora Filharmonii Opolskiej im. Józefa Elsnera w Opolu, z siedzibą przy ulicy Krakowskiej 24 w  Opolu. Postępowanie konkursowe rozpocznie się wraz z podjęciem uchwały w sprawie ogłoszenia konkursu na kandydata na stanowisko dyrektora Filharmonii Opolskiej im. Józefa Elsnera w Opolu, tj.  jest z dniem 26 lutego 2024 r.

Termin złożenia ofert zostanie określony zgodnie z art. 16 ust. 3e pkt 7 ustawy z dnia 25 październik 1991 r. o organizowaniu i prowadzeniu  działalności kulturalnej (Dz. U. z 2024 r. poz. 87).

Przewidywany termin zakończenia postępowania konkursowego określa się do dnia 30 czerwca 2024 roku.

Metryczka

Wytworzono: 05.02.2024
Wytworzono przez: Agnieszka Leszczynowicz
Opublikowano: 06.02.2024, 10:13
Opublikowano przez: Sabina Pańczyk
Podmiot udostępniający: Zarząd Województwa Opolskiego
Liczba odwiedzin: 245

W przypadku problemów z dostępnością dokumentu na stronie BIP prosimy o zgłoszenie uwag koordynatorowi dostępności Pani Aldonie Stahlberger, email: dostepnosc@opolskie.pl, tel. +48 77 44 45 519.

Przewiń do góry